Nije detektiran flash plugin
šišanje psa kupanje pasa i mačaka
Nije detektiran flash plugin
Nije detektiran flash plugin
Nije detektiran flash plugin
Nije detektiran flash plugin
Nije detektiran flash plugin
       Copyrighted Vavaland @ 2007

       Salon za pse Vavaland piše za Jutarnji list:

20.5.2007
25.6.2007
8.7.2007
22.7.2007
23.9.2007
14.10.2007
28.10.2007
   

       Vavaland je salon za šišanje i uređivanje pasa, svih veličina i pasmina. Koristimo vrhunsku profesionalnu kozmetiku i preparate za sve tipove dlake (#1 All Systems, Ring 5), kao i medicinske preparate za tretman različitih bolesnih stanja kože, iritacija, alergija itd (Oronazol, Peroxyderm, Meladerm, Dermilen i dr.).  Upravo diploma iz Veterinarske medicine garantira da ćemo Vam pomoći  u pravilnom odabiru medicinskog preparata za Vašeg ljubimca. Salon za njegu kućnih ljubimaca Vavaland opremljen je specijalnim UV sterilizatorom koji svojim ultraljubičastim zračenjem ubija bakterije, viruse, gljivice i dr. mikroorganizme na opremi za uređivanje ljubimaca. Sva oprema za šišanje se poslije svake upotrebe mehanički čisti, dezinficira alkoholom te ostavlja u UV sterilizatoru do sljedeće uporabe. Visoka profesionalnost našeg salona namijenjena je Vašim ljubimcima koji su nam uvijek na prvom mjestu.

       Protivnici smo šišanja pasa na „nulericu“ osim ako Vi na tome inzistirate. U slučaju da je dlaka zapetljana, pokušavamo spasiti sve što se spasiti da kako bi Vaš pas izgledao što ljepše.
       U svako doba možete navratiti da Vašem psu podrežemo nokte, očistimo analnu žlijezdu ili uši i to gratis. Molimo Vas da prije dolaska provjerite telefonski da li smo u salonu jer je naše radno vrijeme prema dogovoru.
       Što se tiče šišanja i uređivanja mačaka, kunića i ostalih čupavih „stvorenjaca“, mi u većini slučajeva volimo da vlasnici ostanu uz svoje ljubimce jer oni reagiraju drugačije od pasa. Veliki i mali, dugodlaki i kratkodlaki, vau i mijau, frrr i grrr, svi ste dobrodošli u Vavaland !